210.2588612  

Ψηφιακή λήψη

Η ψηφιακή εποχή είναι εδώ.

Ανακοίνωση:ALPHA TV -NOVA

O τηλεοπτικός σταθμός alpha  tv σταμάτησε την συνεργασία του με την nova  οι συνδρομητές  μπορούν να δουν τον alphatv μέσο της ψηφιακής πλατφόρμας της digea  περισσότερες πληροφορίες για την διακοπή του alpha από την nova καλέστε στα  τηλεφωνά 2102588612 6936521040 για να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να δείτε πλέων τον alpha μέσο nova

Το τέλος της αναλογικής λήψης και η εκπομπές των καναλιών σε επίγεια ψηφιακή ολοκληρώθηκε  το 2015.

Η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση (Digital Terrestrial Television) είναι μια εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας η οποία δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου μέσω μιας συμβατικής κεραίας. Επίσης δίνει τη δυνατότητα στους τηλεοπτικούς σταθμούς να εκπέμπουν περισσότερα κανάλια από την ίδια συχνότητα. Για παράδειγμα, στην ίδια συχνότητα UHF  ένας σταθμός μπορεί να εκπέμπει ως και τέσσερα κανάλια με συμβατική ποιότητα εικόνας ή ένα κανάλι με εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD (High-definition).Με τον τρόπο αυτό μπορεί ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός να δημιουργήσει ένα μικρό πακέτο καναλιών σε μια συχνότητα ενώ ως τώρα μετέδιδε μόνο ένα πρόγραμμα.

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Επιγείων κεραιών,κεντρικών αλλά και μεμονωμένων οικιακών εγκαταστάσεων (πολυκατοικίες,ξενοδοχεία,κτήρια,γραφεία κλπ)
Βελτιστοποίηση απόδοσης σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Επισκευή κάθετης ή οριζόντιας καλωδίωσης όπου με αλλαγές στις πρίζες, επιδιορθώσεις βραχυκυκλωμάτων, αλλαγή σε διακλαδωτές ή στις καλωδιώσεις επιτυγχάνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

H εταιρία μας αναλαμβάνει την σωστή διανομή του τηλεοπτικού σήματος με τα τελευταίας τεχνολογίας όργανα μετρήσεως έτσι ώστε να απολαμβάνουν οι πελάτες μας το σωστό σήμα στην τηλεόρασή τους και προβλέποντας στο μέλλον να είναι έτοιμοι για τις μελλοντικές εξελίξεις .

Ναυαρίνου 3
Ν.Ιωνία - Περισσός
14232
Αθήνα
 
210 2588612
6947552388
©2014 OpenSat all rights reserved | designed and developed by reload